Ledenadministratie

VELO Volleybal heeft een bloeiende jeugdafdeling. De verschillende jeugdteams weten met enige regelmaat diverse kampioenschappen binnen te slepen. Er zijn twee damesteams en vier herenteams. Het eerste damesteam speelt in de 2e klasse en het eerste herenteam in de topdivisie. Naast volleybal in competitieverband kan er ook recreatief een balletje worden geslagen. Momenteel kent de vereniging een heren recreanten afdeling, maar dames zijn ook welkom!

Competitie en trainingen

Het volleybalseizoen begint altijd na de zomervakantie en loopt door tot eind mei. De competitie start eind september en loopt door tot in april. De thuiswedstrijden zijn veelal op zaterdagmiddag/-avond. Op maandag en woensdag wordt er getraind. Kijk in dit overzicht wanneer welk team traint. Je kan ook een keer naar een wedstrijd komen kijken. Op de NeVoBo site vind je het wedstrijdschema van VELO.

Wil je een keertje meetrainen? Je kan geheel vrijblijvend drie keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Stuur een email naar tc@velovolleybal.nl om te kijken waar je het beste kan aansluiten.

Lid worden?

Wil je graag bij VELO komen volleyballen?
Schrijf je in via het Inschrijfformulier VELO Volleybal.

Meer informatie?

Wil je eerst wat meer informatie over volleyballen bij VELO? Stuur een e-mail met je vragen naar tc@velovolleybal.nl.

Wil je je lidmaatschap beëindigen?

Meld je voor 1 juni van het lopende verenigingsjaar schriftelijk af bij:
Rashvin Moelchand, leden@velovolleybal.nl.

Gebruik hiervoor het Opzegformulier VELO Volleybal.
Na een bevestiging van ontvangst is de afmelding definitief.