Ledenadministratie

VELO Volleybal heeft een bloeiende jeugdafdeling. De verschillende jeugdteams weten met enige regelmaat diverse kampioenschappen binnen te slepen. Er zijn vier damesteams en drie herenteams. Het eerste damesteam speelt in de 3e divisie en het eerste herenteam in de 1e divisie. Naast volleybal in competitieverband kan er ook recreatief een balletje worden geslagen. Momenteel kent de vereniging een heren recreanten afdeling, maar dames zijn ook welkom!

Competitie en trainingen

Het volleybalseizoen loopt van medio augustus tot eind mei. De competitie start eind september en loopt door tot in april. De thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond en zaterdagmiddag/-avond. Op maandag en woensdag wordt er getraind. Kijk in dit overzicht wanneer welk team traint. Je kan ook een keer naar een wedstrijd komen kijken. Op de NeVoBo site vind je het wedstrijdschema van VELO.

Wil je een keertje meetrainen? Je kan geheel vrijblijvend drie keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Stuur een email naar secretariaat@velovolleybal.nl om te kijken waar je het beste kan aansluiten.

Lid worden?

Wil je graag bij VELO komen volleyballen? Schrijf je in via het Inschrijfformulier VELO Volleybal

Meer informatie?

Wil je eerst wat meer informatie over volleyballen bij VELO? Stuur een e-mail met je vragen naar secretariaat@velovolleybal.nl.

Wil je je lidmaatschap beëindigen?

Meld je voor 1 juni van het lopende verenigingsjaar schriftelijk af bij:

Cas Doensen, leden@velovolleybal.nl.

Na een bevestiging van ontvangst is de afmelding definitief.