Jubileumviering daverend succes!

Seizoen 2021 – 2022, het seizoen van ons 50-jarig jubileum. Ook dit seizoen zat weer vol met maatregelen, waardoor de viering van ons jubileum nogal onzeker was, maar in maart trapten we af: we mochten beginnen met de voorbereidingen van de grootste jubileumviering! 

De jubileumcommissie werd opgetuigd en al snel volgden de reünie-, activiteiten- en BBQ-commissie. Twee maanden lang werd er druk voorbereid: oud-leden werden benaderd, foto’s verzameld, sponsoren gecontact en de PR-machine begon te draaien.

Bekijk hier alle foto’s van de jubileumviering

Zaterdag 21 mei was het dan eindelijk zover, de laatste uitwedstrijd was gespeeld en het was tijd voor feest! De dag begon om 14:00u met een reünie voor leden en oud-leden van de club in de lage bar. Meer dan 100 huidige en oud-leden kwamen bij elkaar om herinneringen op te halen en elkaar te ontmoeten. 

Ondertussen werden in de hal 2 de voorbereidingen getroffen voor de Jubileum Games. De hal stond vol met oud Hollandse spelletjes, een volleybalveld en zelfs een tumbling baan! Om 16:00u kwam jong en oud naar de hal om de hoogste score te behalen bij de verschillende spellen. Er werd goed gebruik gemaakt van de tumbling baan en van de popcorn en limonade is volop genoten. 

Een klassieker in de jaarlijkse agenda van de vereniging mocht ook zeker niet ontbreken op deze feestelijke dag dus om 18:00u was het tijd voor de énige échte VELO Volleybal eind BBQ. Het publiek verplaatste zich van hal 2 en de lage bar naar de grote kantine van VELO, waar de vrijwilligers de tafels en stoelen hadden klaargezet voor ruim 100 gasten. Het eten, verzorgd door onze sponsor Warmenhoven, viel goed in de smaak en nadat iedereen was uitgegeten, stond een andere klassieker op het programma: de huldiging.

Dit seizoen werden MC1, MC2, MA1 en H2 overtuigend kampioen. Zij werden gehuldigd op de kampioenstafel en mochten een mooi kampioensshirt in ontvangst nemen. Daarna werden de vrijwilligers van dit seizoen bedankt met een cadeaubon voor ijssalon Vanilla.

Na deze klassiekers was het tijd voor iets nieuws: de kantine werd omgebouwd tot Club VELO! Met bijna 400 bezoekers werd er gedanst op de muziek gedraaid door DJ Shawn Jay. Jong en oud stonden met elkaar op de dansvloer, balletje na balletje werd raak gegooid bij de volley pong tafels en het feest ging door tot in de late uurtjes. 

Al met al kunnen we concluderen dat de VELO Volleybal Jubileumviering een daverend succes was. Dit succes was niet mogelijk zonder de hulp van al onze vrijwilligers. Voor al het werk in de voorbereidingen bedanken we Mirjam, Wietske, Ton en Mascha (Reüniecommissie), Ingo en Raymond (Jubileum Games/Activiteitencommissie), Hinke (PR/website), Tim en Joost (BBQ-commissie) en Lester, Sybren en Pravesh (Club VELO). Op de dag zelf zijn we bijgestaan door talloze andere vrijwilligers bij het opbouwen, begeleiden en opruimen, iedereen bedankt en op naar het volgende jubileum!

Wij waren erbij, jullie ook!
De Jubileumcommissie