Materiaal

Ballen

Elk team heeft 1-2 ballentas(sen) in bruikleen. Het team is verantwoordelijk voor het beheer van de ballen. De ballentassen hebben een vaste plaats in de kast van hal 1. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de tassen van een ander team. Beschadigingen en/of vermissingen dienen direct gemeld te worden aan de materiaalbeheerder(s).

Ballenwagens

In elke hal staan vier ballenwagens ter beschikking van de teams. Na gebruik dienen de ballenwagens weer opgevouwen te worden en op hun vaste plaats opgeborgen te worden. In hal 1 is dat onder in de ballenkast. In hal 2 is dat in de stelling van de rechter berging.

Telborden

De telborden hebben een vaste plaats in kast 2 in de berging van hal 1. Telborden mogen niet gestapeld worden omdat  hierdoor de beugels beschadigd raken.

Meetlat

In elke hal zijn 2 meetlatten. De ervaring leert dat een meetlat zichzelf onzichtbaar kan maken na gebruik. In de meeste gevallen ligt de meetlat dan aan de kant langs de plint. Zorg dat de meetlatten na gebruik weer op hun juiste plaats terecht komen.

Tafels

De (tel)tafels hebben een vaste plaats in de berging van hal 1. De tafels dienen na gebruik weer ingeklapt  en opgeborgen te worden.

(SR-)Stoelen

De scheidsrechtersstoelen staan 2 aan 2 aan de kant in hal 1.
De stoelen voor de tellers en het publiek staan op 2 trolleys. Deze trolleys staan in de berging van hal 1. Na gebruik dienen alle stoelen weer opgestapeld te worden op beide trolleys.

Banken

In elke hal bevinden zich 6-8 banken. Deze banken kunnen gebruikt worden tijdens trainingen en bij wedstrijden. Na gebruik dienen de banken weer aan de kant gezet te worden.

Tribunes

In beide hallen bevinden zich verrijdbare tribunes. De tribunes staan opgeslagen in de bergingen van hal 1 en 2. In hal 2 staan tevens 2 tribunes langs de lange zijde van de hal. In hal 1 kan geen gebruik gemaakt worden van de tribunes wanneer alle 4 de velden in gebruik zijn. De tribunes dienen na gebruik op hun plaats terug gezet te worden.