Jubileum 50 jaar

JUBILEUMVIERING 50JARIG BESTAAN VELO VOLLEYBAL (1972-2022)

Het is bijna zover: op 21 mei 2022 gaan wij als VELO Volleybal ons 50-jarig bestaan vieren. Als afsluiter van het jubileumseizoen zullen op deze dag verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd worden

REÜNIE
In de afgelopen 50 jaar heeft VELO Volleybal een groot aantal leden mogen verwelkomen om in recreatief en competitie verband volleybal te spelen. Zonder deze leden zou VELO Volleybal niet zijn waar wij op de dag van vandaag nu staan. Ter ere van al deze leden en oud-leden is er 21 mei een reünie om bij te praten en herinneringen op te halen met elkaar.
Ontmoet leden en oud-leden. Meld je aan

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

JUBILEUM GAMES
Al 50 jaar is VELO Volleybal de sportieve vereniging van het Westland en omstreken. Daarom zullen van 16 uur tot 18 uur de Jubileum Games plaatsvinden op VELO. Tijdens deze games zullen jullie verschillende interactieve spellen spelen en proberen om een zo hoog mogelijke score neer te zetten.
Doe je mee?

BUFFET & HULDIGING
Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan, maar dit jaar, op de viering van ons 50-jarig bestaan mag het zeker niet ontbreken: de VELO Volleybal eind-BBQ. Ook dit jaar zal er weer een heerlijk barbecue assortiment aanwezig zijn. De barbecue zal beginnen om 18 uur en bedraagt €10 (voor kinderen onder de 14 is er een speciale prijs van €7,50). Wij houden rekening met verschillende dieetwensen (vegetarisch/halal/etc.). Allergieën en andere dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij het aanmelden. Aansluitend aan de bbq zullen de teams die kampioen zijn geworden om 19:30 gehuldigd worden in de hoge bar in de kantine.
Eet je mee?

GROOT FEEST: CLUB VELO
50 jaar jubileum is geen 50 jaar jubileum als er geen groot feest gevierd wordt. Daarom zal de kantine vanaf 21 uur omgetoverd worden tot Club VELO en zullen wij tot diep in de nacht dansen om ons jubileum te vieren! Aangezien wij ons bestaan niet alleen willen vieren, is het mogelijk om introducés mee te nemen. De kaartjes voor Club VELO zullen voor leden en oud-leden gratis zijn en voor introducés €5.
Gratis voor leden (Meld je wel even aan!)
Koop een kaartje (voor introducés)

OPROEP
Heb je een leuke foto van jouw hoogtepunt uit jouw volleybalcarrière, stuur deze dan naar reunie@velovolleybal.nl en vergeet niet het jaartal erbij te vermelden. We ontvingen bijvoorbeeld al dit mooie filmpje van Dames 1 in de jaren ’90.